از آنجایی که واکر مناسب برای سفرهای درون شهری و برون شهری نمیباشد و در هنگام حمل با اتومبیل میتواند برای شما مشکلساز باشد. اگرشخص سالمند عادت دارد بیشتر مواقع با اتومبیل جا به جا شود پیشنهاد ما استفاده از واکرهای تاشو آلومینیومی با قابلیت تنظیم ارتفاع اعم از چرخ دار و غیر چرخدار می باشد.
واکر مناسب چه افرادی است؟
واکر یکی از ابزارهای کمکی توانبخشی سالمندان میباشد که افراد سالمند در صورت ناتوانی در حفظ تعادل در هنگام راه رفتن، نشستن و بلند شدن باید از آن کمک گرفته و از وارد شدن آسیبهای احتمالی پیشگیری به عمل آورند. استفاده از واکر توسط سالمندان از وارد آمدن فشارهای سنگین و نگهانی به مهرههای کمر و مفصل زانو جلوگیری میکند.
انواع واکر:
واکر در انواع مختلف اعم از واکرثابت و تاشو، واکر چرخدار و بدون چرخ یافت میشود . ارتفاع بعضی از واکرها قابل تنظیم بوده و شما متناسب با طول قد شخص استفاده کننده میتوانید میزان ارتفاع آن را تغییر دهید در حالی که بعضی دیگر از واکرها در یک ارتفاع استاندار به صورت ثابت میباشند. واکر تاشو حلزونی با ارتفاع قابل تنظیم سالمندان موجود در مدکارا از نوع بدون چرخ میباشد و افرادی که توانایی کمی دارند و بلند کردن واکر از زمین برایشان مشکل است میتوانند از این نوع استفاده کنند.
ویژگی واکر تاشو:
در بیمارانی که قدرت عضلات اندام تحتانی آنها کاهش پیدا کردهاست، دامنه حرکتی مفصل ران یا زانو یا مچ پای آنها کم شده، درد و یا ناپایداری مفصلی دارند و یا اختلال در تعادل دارند واکر چرخدار میتواند کمک کننده باشد.
این واکر همچنین تاشو بوده و میتوانید به راحتی آنرا جمع کرده و برای حمل و نقل مناسب است. شما می توانید ارتفاع واکر تاشو حلزونی سالمند را در ۸ مرحله مختلف با فواصل ۲/۵ سانتیمتری متناسب با اندازه قد سالمند خود تنظیم کنید. واکرآلمینیومی تاشو اگر متناسب با قد شخص استفاده کننده تنظیم شود از وارد آمدن فشار به قسمت مچ دست جلوگیری میکند و تعادل شخص سالمند را بهتر حفظ میکند.
توجه: شما در هنگام انتخاب واکر باید به این نکته توجه کنید که استفاده ازواکر برای حفظ تعادل و جلوگیری از افتادن سالمندان و کمک به راه رفتن ایمن تر و آسان تر برای سالمندان و بیماران میباشد. شما باید متناسب با وضعیت فیزیکی و توان حرکتی شخص سالمند، ابزار توانبخشی اعم از عصا، واکر و یا ویلچر جهت حرکت و راه رفتن افراد سالمند و یا کم توان انتخاب کنید.
در اینجا با توجه به میزان تعادل و توان جسمانی اشخاص به معرفی وسیله کمکی توانبخشی مناسب می پردازیم:
- اشخاص کم توان، قادر به حفظ تعادل تا ۸۰ درصد: استفاده از عصاهای دستی تک پایه جهت حفظ تعادل بهتر و جلوگیری از وارد آمدن فشار بر روی پاها و مهره های کمر
- اشخاص کم توان، قادر به حفظ تعادل تا ۷۰ درصد: استفاده از عصاهای دستی سه پایه و یا چهار پایه جهت حفظ تعادل بیشتر و جلوگیری از افتادن
- اشخاص کم توان، قادر به حفظ تعادل تا ۶۰ درصد: استفاده از واکر های چرخدار جهت حفظ تعادل بیشتر ، جلوگیری از افتادن و سقوط ، پیشگیری از وارد شدن فشار به پاهاو کمر ، کمک به راه رفتن
- اشخاص کم توان، قادر به حفظ تعادل تا ۵۰ درصد: استفاده از واکر های چهار پایه بدون چرخ جهت جلوگیری از افتادن و وارد شدن فشار به پا و کمر، توان بخشی جهت راه رفتن و حرکت کردن شخص سالمند
- اشخاص ناتوان در حفظ تعادل، ایستادن و حرکت کردن: استفاده از انواع ویلچر و صندلی های چرخدار مخصوص حمل بیمار
دیدگاه خود را بنویسید